KLIK [X] 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Akhirnya Neelofa MENERANGKAN Mengapa Beliau Pulang Lebih Awal Semasa Malam ABPBH 3.0...Memang Tak Sangka !!!

Pulang lebih awal sebelum malam kemuncak ABPBH berakhir Ahad lalu, ramai yang tertanya adakah Neelofa kecewa kerana gagal mendapat gelaran Bintang Paling Popular yang sebelum ini dimenanginya pada tahun 2016.


Menepis segala spekulasi liar mengenai isu tersebut, Neelofa menerusi portal BH ONLINE memberitahu tindakan beliau untuk meninggalkan majlis tersebut dengan lebih awal kerana ingin mengelakkan “drama”. Namun, Neelofa enggan menjelaskan “drama” yang dimaksudkan.
 Sebelum orang reka spekulasi yang bukan-bukan, sekali gus mencetuskan drama, lebih baik saya tidak ke depan. Kebetulan saya datang lewat selepas lebih sejam acara bermula, jadi saya pun berada di belakang pentas hinggalah tugas saya selesai. Memang saya langsung tidak jumpa sesiapa yang berada di depan pentas.


Ditanya apakah beliau ada menghubungi Fattah untuk mengucapkan tahniah di atas kemenangannya, Neelofa yang berjaya mengekalkan trofi Pengacara TV Popular, enggan menjawab pertanyaan berkenaan.
“Drama” apakah yang dimaksudkan oleh Neelofa? Mungkin juga ada berkaitan dengan Fattah Amin yang pernah digosipkan bersama beliau sebelum ini. Ermm
loading...

0 Response to "Akhirnya Neelofa MENERANGKAN Mengapa Beliau Pulang Lebih Awal Semasa Malam ABPBH 3.0...Memang Tak Sangka !!!"

Post a Comment