KLIK [X] 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Perempuan Ni Cari "PENYAKIT".....Dimaki Hamun Gara-Gara Gambar Raba ‘Anu’ Tapir !!

GARA-GARA memuat naik foto ‘manja’ bersama seekor tapir di laman Facebook, seorang gadis tidak menyangka gambarnya itu mengundang kecaman netizen di laman sosial.


Menurut Hazreen Syafiela, gambar dirinya yang berbaring di sisi seekor tapir jantan telah menimbulkan kemarahan ramai kerana dianggap melakukan aksi lucah dan tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang muslimah.

Malah, netizen turut mempersoalkan keawajarannya menggosok pada bahagian perut haiwan itu yang mana jelas begitu hampir dengan alat kelamin haiwan terbabit.

Let me explain you this. Gambar tu bukanlah niat nak pegang anu tapir tu pun, cumanya tapir ni kena gosok-gosok la perut dia area situ baru dia boleh feeling baring-baring.

Sesetengah kucing dan anjing pun macam tu. Weiii, ular pun bila gosok-gosok depa lena, so hang tak tau hang diam dok buat belen pa dia?

Korang tak tahu kan, so dah puas ke belum maki aku? Dimaki Hamun Gara-Gara Gambar Raba 'Anu' Tapir

tapir2.png

“Kalau fikiran asyik pikir ke situ, walhal tangan aku bahagian perut tapir tu je, so bukan salah aku laa untuk pemikiran korang yang macam tu,” tulis Hazreen.

Pada pandangan kami, gambar gadis ini sebenarnya tiada masalah kerana bukannya dia ingin memegang kemaluan tapir itu, sebaliknya ia hanyalah tempat kebiasaan ‘dibelai’ oleh pengunjung ketika melawat.

Cuma, adab seorang muslimah itu sebenarnya adalah kesopanan dan tidak perlu rasanya memuat naik gambar sebegini untuk dikongsikan kepada orang ramai, cukuplah sekadar simpanan peribadi. - Sumber
loading...

0 Response to "Perempuan Ni Cari "PENYAKIT".....Dimaki Hamun Gara-Gara Gambar Raba ‘Anu’ Tapir !!"

Post a Comment